Verdensmester Christian Thaysen

Verdensmester Christian Thaysen

Kun en uge efter at have vundet Europamesterskabet i 85cc kunne Christian Thaysen føje en ny titel til årets resultater, da han vandt YGT i Skærbæk og dermed titlen som 85cc Verdensmester 2015.
Jonas Seifert-Salk besatte andenpladsen efter omkørsel med Benjamin Basso, som sluttede nederst på podiet, og dermed tog de danske kørere sig endnu en gang af alle podiepladser.

ygt-2015-top3_nv

Christian Thaysen vandt titlen som Verdensmester 2015 ved YGT i Skærbæk, mens Jonas Seifert-Salk vandt sølv efter omkørsel med Benjamin Basso. (Foto: Sofie Natalie Vangsted)

Der er ingen tvivl om, at alle i Fjelsted Speedway Klub krydsede fingre for klubbens nykårede Europamester Christian Thaysen, da han i weekenden den 4. og 5. juli kastede sig ud i kampen om også at erobre det individuelle Verdensmesterskab 2015 ved YGT i Skærbæk.
Sandsynligvis var der også mange, som snappede efter vejret, da det ved lørdagens semifinaler stod klart, at konkurrrencen i Skærbæk var endnu hårdere, end den var for en uge siden i Rybnik, for Christian måtte tage til takke med en andenplads i sin semifinale.

Og finalen blev da også en tæt kamp, hvor Christian helt frem til dagens sidste ordinære heat fulgtes side om side med Jonas Seifert Salk, mens Benjamin Basso åndede dem hedt i nakken. Men heldigvis sluttede det hele, som det skulle, da Christian Thaysen vandt heat 20 og dremed kunne bestige podiet som nykåret Verdensmester.
Jonas Seifert Salk, som besatte andenpladsen i samme heat, måtter derimod ud i et skilleheat mod Bernjamin Basso, før han kunne gå på podiet som sølvvinder, mens Benjamin Basso tog sig af bronzemedaljen.

Vi ønsker Christian rigtig hjertelig tillykke med den flotte sejr og glæder os over, at Fjelsted har fået endnu en Verdensmester.

Resultat af YGT finalen 2015:

1. Christian Thaysen, DK = 14
2. Jonas Seifert Salk, DK = 13+3
3. Benjamin Basso, DK = 13+2
4. Mathias Nielsen, DK = 10
5. Mads Hansen, DK = 9
6. Esben Hjerrild, DK = 9
7. Morten Piepenbrinck, DK = 8
8. Jonas Knudsen, DK = 8
9. Keynan Rew, AUS = 7
10. Mathew Gilmore, AUS = 6
11. Marius Nielsen, DK = 5
12. Alexander Woentin, S = 5
13. Arttu Pentinmäki, FIN = 5
14. Kasper Øster Faarkrogh, DK = 4
15. Lucas Baumann, D = 2
16. Eric Ivarsson, S = 1
17. Antti Voulas. FIN = 0