Varde skal have tak for sidst

Varde skal have tak for sidst

Varde skal have tak for sidst

Team Fjelsted er i stærkeste opstilling og vil kæmpe for at få oprejsning, når de tager imod Region Varde til returmatch onsdag den 10. juni

hougaard_10022

Patrick Hougaard har vist sig at være en stor gevinst for Team Fjelsted, så sent som lørdag beviste han, at han lige nu er i topform, da han vandt DM semifinalen i Holsted. Dermed er han et af Fjesteds trumfkort, når der skal tages hævn over Region Varde. (Foto: John L. Hansen)

For fem uger siden vendte Team Fjelsted hjem fra deres første møde med Region Varde i Outrup med et nederlag i en størrelsesorden, som man ikke glemmer lige med det samme, og dermed står der blodhævn på programmet, når Team Fjelsted på onsdag tager imod Region Varde til returmatch i Den Danske Speedway Liga.

I modsætning til udebanematchen, hvor Team Fjelsted stillede uden A-kører og i en opstilling, som på forhånd gjorde udsigten til en sejr temmelig tvivlsom, har holdleder Morten Svendsen denne gang kunnet vælge og vrage blandt bruttotruppens bedste kørere, og han kan dermed stille med et hold, som giver gode udsigter til en hjemmebanesejr.
Holdkaptajn Peter Kildemand står igen i spidsen for holdet og med sig har han B-kørerne Nikolaj Busk Jakobsen og Patrick Hougaard, der begge som de eneste også deltog i den første match mod Varde. Nicolas Covatti er tilbage som C-kører, og holdets femtemand er som sædvanlig Patrick Hansen, som sandsynligvis er opsat på at gentage sidste uges præstationer på udebane over for hjemmepublikum.

team-fjelsted-10062015

Team Fjelsted er i stærkeste opstilling, når Region Varde kommer på besøg: Peter Kildemand (A), Nikolaj Busk Jakobsen (B), Patrick Hougaard (B), Nicolas Covatti (C) og Patrick Hansen (D)

Holdleder Morten Svendsen er da også optimistisk forud for returmatchen og lader sig på ingen måde skræmme af erindringen om de to holds første møde:
– Jeg mener absolut, at vi er favoritter denne gang, siger han, selv om jeg måske ikke vil gå så vidt, at jeg kalder os storfavoritter, for i modsætning til mange andre af vores modstandere er Region Varde ikke bange for banen i Fjelsted, og nogle af deres kørere er vist ligefrem glade for den.
– Med den form Peter Kildemand har vist på det seneste, ikke mindst i Fjelsted, har jeg imidlertid svært ved at tro, at Mads Korneliussen (Vardes A-kører) har mange chancer over for ham, fortsætter holdlederen. Og det samme gælder jo Patrick Hougaard, som bl.a. beviste sin styrke ved DM-semifinalen i lørdags.
– Så hvis vores banefolk så oven i købet laver et lige så godt stykke arbejde, som de gjorde ved sidste hjemmebanematch, tror jeg helt afgjort, at vi vinder!

Morten forudser dog, at det vil blive mere end svært også at få bonuspointet i hus:
– Det vil kræve en sejr på mindst 21 point, og det er nok trods alt mere, end vi kan klare, selv på hjemmebane, siger han.
– Men mindre kan også gøre det, og det vigtigste er, at vi vinder. Og på det punkt er jeg meget optimistisk, slutter Morten Svendsen.

Holdopstillingen bliver:

Team Fjelsted     Region Varde Elitesport
1. Peter Kildemand (A)  1. Max Fricke (B)
2. Nikolaj Busk Jakobsen (B)  2. Sam Masters (B)
3. Patrick Hougaard (B)  3. Mads Korneliussen (A)
4. Nicolas Covatti (C)  4. Jonas B. Andersen (C)
5. Patrick Hansen (D)  5. Tobias Thomsen (D)

Matchen køres onsdag den 10. juni kl. 18.30 på Fjelsted Speedwaycenter.

Meteorologerne lover varme og solskin, og der vil være kampgejst på banen, stemning på lægterne
– og selvfølgelig pølser på grillen og kolde øl og vand i kioskerne 🙂