Ulrich Østergaard vandt PLRC

Ulrich Østergaard vandt PLRC

OstergaardWellsCook-1-AG

Ulrich Østergaard vandt det individuelle Premier League mesterskab foran Ricky Wells (tv) og Craig Cook. (Foto: © Andy Garner)

Som bekendt har Ulrich Østergaard været ude af speedway i det meste af august måned, efter at han pådrog sig en håndskade ved et dramatisk styrt i England den 2. august, som bl. a. kom til at betyde, at hans sæson i Den Danske Speedway Liga stoppede noget tidligere end beregnet.
Omkring månedsskiftet kunne han imidlertid igen indtage sin plads som holdkaptajn for engelske Peterborough Panthers, og han beviste for alvor, at han er fit for fight, da han søndag den 6. september deltog i det individuelle Premier League mesterskab, som blev kørt i Sheffield.

Her kørte Ulrich sig med 12 points i de ordinære heats direkte i finalen, hvor han mødte Edinburghs Craig Cook, som ligeledes kvalificerede sig direkte med 12 point, samt Ricky Wells og Josh Grajczonek, som begge måtte tage vejen via en semifinale, og han lavede en perfekt start og tog føringen allerede i første sving, hvorefter han aldrig så sig tilbage, men kørte først over stregen med Ricky Wells som nr. 2 og Craig Cook på tredjepladsen.

OstergaardTungateMorrisLaws

Ulrich Østergaard (rød) startede vejen mod mesterskabet med en sejr over Rohan Tungate (gul), Nick Morris (hvid) og Richard Lawson (blå) i dageens første heat. (Foto: © Andy Garner)