Ulrich Østergaard forlænger med Team Fjelsted

Team Fjelsteds bruttotrup 2015:

Ulrich Østergaard forlænger med Team Fjelsted

Den hjemvendte fynske kører blev populær i sin første sæson i Fjelsted-vesten.
Nu kan hans mange fans glæde sig til at se ham på banen i endnu en sæson.

ulrich-oestergaard

Ulrich Østergaard blev en af sæsonens store oplevelser, da han i 2014 for første gang trak i Fjelsted-vesten, og selv om han ikke kom på banen så tit som ønsket, blev han hurtigt en publikumsvfavorit, som vil blive modtaget med begejstring, når han i 2015 igen kører for Team Fjelsted. (Fotos: John L. Hansen)

Det var formentlig kun de allermest inkarnerede speedwayfans, som stadig huskede Ulrich Østergaards speedway-debut i Vissenbjerg-Bred i 1992, da han i 2014 skrev kontrakt med Team Fjelsted, og efter at han i det meste af sin karriere som professionel har været tilknyttet jyske klubber, var det også næsten gået i glemmebogen, at han faktisk er indfødt fynbo.

Der skulle imidlertid ikke køres ret mange matcher i Den Danske Speedway Liga, før den nu 33 årige kører havde genvundet sin fynske indfødsret og både af holdkammerater og publikum blev betragtet som en uundværlig del af Team Fjelsted.

“Du må aldrig forlade os, Ulrich” lød det kontante budskab på et af Team Fjelsted Supporters bannere under ligamatcherne på Fjelsted Speedwaycenter, og med en udmelding stod det klart, at Ulrich Østergaard i sin første sæson i Fjelsted-vesten efter ganske få matcher havde fået en velvoksen fan-skare i Fjelsted.
Der er heller ingen tvivl om, at også Team Fjelsted var mere end tilfredse med sin nye kører, som viste en klasse langt over kategoriseringen som C-kører og ydede sit store bidrag til årets pointhøst, og det siger næsten sig selv, at både klub og publikum har været interesseret i at få Ulrich Østergaard på banen igen.

Også dagspressen fik hurtigt øje på den nye Fjelsted-kører, og det var måske forståeligt, at den nåede at opsnappe og offentliggøre den glædelige nyhed, at interessen for et fortsat samarbejde var gensidig, før vi selv fik lejlighed til at fortælle, at Ulrich Østergaard havde skrevet kontrakt med Team Fjelsted for 2015.
Derfor afslører vi kun, hvad de fleste allerede ved, når vi bekræfter, at Ulrich har lyttet til Team Fjelsted Supporternes bøn og ikke forlader dem – i det mindste i den kommende sæson.

Holdleder Morten Svendsen er glad og stolt over at have kontrakten med Ulrich Østergaard på plads:
– Ulrich var på godt og ondt en af sæsonens oplevelser, siger han og henviser dermed til, at Ulrich Østergaard beklageligvis måtte sidde over i en del af årets matcher på grund af problemer med tolkningen af speedway-reglementet.
– Til gengæld leverede han en flot indsats i de matcher, han fik lov at køre, fortsætter holdlederen, og han fungerede fantastisk godt med hele holdet.

Hvis man havde lejlighed til et kig ind i ryttergården i den forløbne sæson, så man da også tydeligt, at Ulrich med sin udadvendte væremåde i høj grad var engageret i sit hold, og han var aktivt tilstede ved hver eneste match, uanset om han selv skulle på banen eller ej.

– Ulrich er en af truppens mest erfarne kørere og i alle henseender en rigtig fin fyr for holdet, så vi er mere end tilfredse med også at have ham på Team Fjelsted i den kommende sæson, slutter Morten Svendsen.

Udover Team Fjelsted kørte Ulrich i 2014 i en engelske Premier League for Peterborough Panthers, hvor han fik en særdeles succesfyldt sæson, som bl.a. indbragte ham titlen “Rider of the Year”. Indtil videre er hans udenlandske kontrakter for 2015 dog ikke på plads.

Vi byder Ulrich Østergaard rigtig hjertelig velkommen til endnu en sæson i Fjelsted-vesten.