Uafgjort og bonus point med fra Grindsted

Torsdag var Team Fjelsted på besøg hos Grindsted Speedway Klub. En match som Team Fjelsted havde vundet tilsvarende hjemme 50-34. Derfor var Grindsted nødsaget til at vinde stort over Team Fjelsted for at få bonus pointet.

Begge hold var ramt af afbud og Team Fjelsted fik deres sidste afbud fra polske Daniel Kaczmarek natten op til matchen. Ikke de perfekte betingelser for sportschef Morten Svendsen som hev Marc Randrup ind som erstatning i sidste øjeblik.

En match som ellers startede med en 5-1 sejr til Grindsted i første heat men som blev udlignet i det efterfølgende.

En match hvor holdene så efterfølgende fulgte hinanden point mæssigt.

I første nominerings heat vandt vandt Nikolaj Busk Jakobsen og polske Sebastian Ulamek en 5-1 sejr, derfor skulle Grindsted bruge en 5-1 sejr i sidste heat for at sikre sig uafgjort og sikre sig en billet til semi finalen. Det var lige nøjagtigt hvad er skete. En ellers suverænt kørende duo af Patrick Hougaard og Frederik Jakobsen trak det korteste strå. Frederik Jakobsen udgik med maskinskade og Patrick Hougaard formåde desværre ikke at komme forbi Nicklas Porsing efter utallige forsøg.

Dermed rejser Team Fjelsted til Fyn med et ekelt point for matchen og bonus pointet.

Grindsted Speedway Klub:
Kasper Gomolski 10+1
Nicklas Porsing 12+2
Nicolai Klindt 14+1
Dominik Kossakowski 4
Emil Engstrøm 2

Team Fjelsted:
Sebastian Ulamek 9+2
Nikolaj Busk Jakobsen 10+2
Patrick Hougaard 12
Frederik Jakobsen 10+2
Marc Randrup 1

Dagens Metal-Fighter blev Team Fjelsteds Patrick Hougaard

Næste match tager Team Fjelsted hjemme imod Esbjerg Vikings med Niels Kristian Iversen i spidsen. Det sker mandag d. 29/8 kl. 18.00