Team Fjelsteds bruttotrup 2015:

Nicki Barrett
vender hjem til Fjelsted

Team Fjelsted har skrevet kontrakt for den kommende sæson med den 25-årige fynske kører, som dermed på fuld tid vender tilbage til sin stamklub siden barndomsårene.

nicki-barrett-coll

Fjelsted-fans kan glæde sig til et gensyn med Nicki Barrett, som i 2015 vender hjem til sin barndomsklub som medlem af Team Fjelsteds bruttotrup. (Foto: John L. Hansen)

 

Lige siden barndomsårene har Nicki Barrett haft fast tilknytning til Fjelsted Speedway Klub.
Det var således som Fjelsted-kører, han satte en flot slutsten for sin karriere som 80cc-kører, da han i 2004 erobrede Verdensmesterskabet i 80cc speedway, og også som voksen kører har han i adskillige sæsoner haft plads på forskellige Fjelsted-hold i både Danmarksturneringen og Den Danske Speedway Liga.
I Superligaen debuterede han ganske vist for Grindsted i 2007; men i de følgende tre sæsoner var han fast mand på Fjelsteds liga-hold, hvor han blev en af de kørere, som kunne notere flest kørte matcher.

I 2011 og 2012 var Nicki Barrett udlånt til Slangerup og i 2013 til Munkebo, som noget overraskende valgte at fritstille ham, hvilket gav ham lejlighed til et ganske succesfuldt come-back for Fjelsted i tre af sæsonens sidste matcher.
Det førte dog ikke til en plads i Team Fjelsteds bruttotrup i 2014, hvor Nicki istedet kørte for Holsted og dermed for anden gang i sin karriere kunne slutte sæsonen med Ligaens guldmedalje.

I sagens natur har Nicki Barrett i de seneste sæsoner kun lejlighedsvis kunnet opleves på Fjelsted Speedwaycenter; men der er ingen tvivl om, at han ikke desto mindre har bevaret en trofast fan-skare.
Til glæde for dem og alle andre kan vi nu afsløre, at den 25-årige odenseaner for alvor vender hjem til sin barndoms- og stamklub i 2015, efter at Team Fjelsted netop har skrevet kontrakt med Nicki Barrett for den kommende sæson.

– Det er altid dejligt, når en gammel Fjelsted-dreng vender tilbage, siger holdleder Morten Svendsen. Men det føles ekstra godt, når det sker, fordi den pågældende kører virkelig er opsat på at være med på holdet og yde en indsats og ikke bare spørger om, hvor han nu kan hente den største indtjening.
– Nicki har netop været ivrig efter at komme hjem til Fjelsted og bevise, at han virkelig duer til noget, og den indstilling har jeg det utroligt godt med, fortsætter Morten. Det er en holdning, som viser kampgejst og får mig til at håbe og tro på, at han på det rigtige hold og med den rigtige opbakning kan udvikle det potentiale, som helt afgjort er i ham.

– Flere alvorlige skader har i tidens løb bremset Nickis karriere og sat deres præg på hans resultater. Men ikke desto mindre har han to gange være med til at hente Danmarksmesterskabet hjem til sit hold, og jeg tror, der er meget mere i ham, end han har vist i de seneste sæsoner, siger Morten Svendsen.
– Vi så det for eksempel i de tre matcher, han kørte for os i 2013, og hvor han især mod Munkebo, som netop havde fritstillet ham, virkelig kæmpede for at vise dem, at de havde begået en kæmpe-fejl.
– Derfor ved jeg, at han kan yde noget, når han møder med et ønske om at bevise sit eget værd, og jeg glæder mig meget til at se ham gå på banen med lige præcis den kampgejst, slutter holdlederen, som med kontrakten nu har den danske grundstamme i 2015-teamet på plads.

Nicki Barrett har siden 2012 været aktiv i den engelske Premier League, hvor han i 2014 har kørt for Peterborough. Også her skifter han imidlertid klub og skal i den kommende sæson køre for Workington Comets.

Vi byder Nicki hjertelig velkommen hjem og glæder os til igen at se ham i Fjelsted-vesten.