Team Fjelsted tilbage på sejrssporet

Team Fjelsted kom tilbage på sejrssporet, da de vandt over SES med 31-23 på en regnfuld onsdag aften, hvor matchen først blev udsat og senere afbrudt efter heat 9.

Udover sejren var der også et dejligt bonuspoint til holdet, som i skrivende stund ligger på en 1. plads i årets SpeedwayLiga med 9 point – dog med 1 match mere ned Holsted, der på 2. pladsen har 8 point. Holsted Tigers møder senere i aften netop holdet fra SES, og med en sejr kommer de forbi Team Fjelsted på 1. pladsen.

Trænerduoen Ib og Brian har følgende kommentarer fra aftenens match:

“Vi var tændte og spændte på matchen i Vojens, for det var en vital match. Vital fordi vi har haft et par svingende matcher, og fordi det var en kamp om 3 point. Det ville være vitalt i stillingen for det hold, der snuppede alle 3 point.
Vi bød ligeledes velkommen til Sam Jensen, som vi har lavet kontrakt med for resten af sæsonen. Vi var fokuserede fra 1. heat, og i de første 5 heat undgik vi at lave sidste pladser. Det betød en føring på 18-12 efter 5 heat. Efter heat 9 førte vi 31-23, og det blev også resultatet, fordi regn ødelagde muligheden for at fortsætte matchen på forsvarlig vis. Vi vinder derfor både matchen og bonus pointet, som gør at vi går forbi Holsted i stillingen, og pt er vi førerhold i Speedway ligaen. Vi må rose hele holdet for at levere, da det gjaldt, og alle 5 kørere lavede solide point.
A. Lebedevs : 7+1
F. Jakobsen : 5+1
B. Basso : 7+3
P. Kildemand: 7+1
S. Jensen. : 5

Vi glæder os til næste uges hjemmematch, og tror det bliver en forbudt for børn match, som man ikke må gå glip af. Vi i holdleder teamet er glade for at tage 3 point med hjem til Fyn, og glade for at vi står sammen som et fantastisk sammentømret hold.”