Team Fjelsted sejr over Grindsted

Så kom den – altså solen, sommeren og den suveræne sejrsaften i Fjelsted.

Grindsted – med Grand Prix-kører Martin Smolinski i spidsen havde ikke nogen nem aften. Vores fantastiske fem gav dem baghjul lige fra første heat, hvor Peter Kildemand og Frederik Jakobsen lagde ud med henholdvis heatsejr og et enkelt point. 4-2 – og dét, der skulle blive en enestående aften, var igang.
Heat 3 bød på drama, da Patrick Hougaard styrtede og blev udelukket fra omstarten. Dén vandt Frederik til gengæld og sørgede dermed for uafgjort 3-3. I heat 4 steg spændingen til næsten uudholdelige højder, da kaptajn Kildemand og Grindsteds Smolinski virkelig gav den gas i kampen om heatsejren. Kildemand lå i spidsen, men blev overhalet af Smolinski på målstregen. Og da Anders Thomsen desværre måtte udgå af heatet, gik sejren til gæsterne. Men det blev også det eneste heat, Grindsted vandt i aften.
Anders Thomsen og Patrick Hougaard forvandlede heat 6 til en skøn opvisning i parløb og sikrede en 5-1’er – selvom tvivlen om heatresultatet hurtigt bredte sig blant tilskuerne, da det ternede flag – ved en fejltagelse – ikke kom frem ved slutningen. Dét ændrede dog ikke på, at vi nu havde kørt den første af aftenens i alt seks 5-1-sejre i hus.
Christian Thaysen – som senere på aftenen fortjent blev udråbt til dagens fighter – gav publikum noget at gå til pause på, da han i heat 9 lagde sig suverænt i spidsen foran Martin Smolinski. Jubelen fra tilskuerrækkerne var stor – og ærgrelsen mindst lige så stor, da det desværre lykkedes for gæsternes tysker at overhale Thaysen kort før målstregen. Men, men, men – vores fremadstormende D-kører tog revanche i det følgende heat, hvor han sammen med Patrick Hougaard kørte en sikker 5-1 sejr hjem til holdet. Det samme gjorde Peter og Frederik i heat 11 – samt Peter og Anders i heat 12 – og allerede før de to sidste heat havde vi vundet aftenen stort. En stor, stor aften for holdet – og for publikum!.Jubel, flag, horn og røg strøg ud fra Supporterrækkerne – og kørerne var flere gange forbi med vink og opvisning til gengæld. Glæden var i allerhøjeste grad til at få øje på hos alle parter.
Slutresultatet blev 55-30 – og med en så gennemført sejr i bagagen er vi klar til at ta’ til Esbjerg og – forhåbentlig – gentage succesen i næste uge.