FJELSTED SPEEDWAY

TEAM FJELSTED ERHVERVSKLUB

Fjelsted Speedway Klub, har ved siden af speedwayen blandt andet Team Fjelsted Erhvervsklub, som udgør et stærkt erhvervsnetværk på Fyn.
Vores vision er at skabe et erhvervsnetværk af medlemmer, der deler interessen for speedway og gennem arrangementer og samvær styrker hinanden professionelt.

Når du bliver del af vores erhvervsklub, opnår du slagkraftig eksponering i et forretningsmiljø med stort potentiale. Sammen hjælper vi dig med at øge kendskabsgraden til din virksomhed og dets produkter og/eller ydelser. Vi tilbyder dig et selskab med netværksmedlemmer fra primært Fyn, som du kan dele både private og erhvervsmæssige oplevelser med – formelt såvel som uformelt. I løbet af året bliver du som medlem af Team Fjelsted Erhvervsklub inviteret til forskellige løbsdage med resten af medlemmerne fra vores stærke erhvervsnetværk.

At skabe forretning er ofte hårdt arbejde. Gør det til en fornøjelse med gode oplevelser og et givende fællesskab omkring Fjelsted Speedway.

Skulle du have lyst til at blive medlem af en stærk erhvervsklub på Fyn, er du mere end velkommen til at kontakte Pia HAlskov Jacobsen på telefon 22 83 71 99  eller via  mail piahalskovjacobsen@gmail.com