Slangerup skal slås igen i årets sidste hjemmematch

Slangerup skal slås igen i årets sidste hjemmematch

Team Fjelsted er favoritter, når de tager imod Slangerup til returopgør i sæsonens sidste hjemmebanematch; men det betyder ikke, at gæsterne ikke kan finde på at drille. Så der er lagt op til endnu et brag af en match, som helst skal ende med en Fjelsted-sejr.

hougaard-kildemand_0180

Patrick Hougaard (rød), Peter Kildemand (blå) står sammen med Nikolaj Busk Jakobsen, Frederik Jakobsen og dagens gæstekører Joel Larsson klar til endnu en sejr over Slangerup. (Foto: © John L. Hansen)

Team Fjelsted startede sin sæson med at slå Slangerup på udebane, og selv om sejren var snæver, skulle den vise sig at være starten på den nedbrydning af det tidligere så uindtagelige “Fort Slangerups” forsvarsværker, som sjællænderne siden har oplevet. Efter ti kørte matcher har Slangerup således kun to matchpoint på kontoen, og de har brug for et lille mirakel for at kæmpe sig fri fra pladsen som Ligaens bundprop.

Team Fjelsted har til gengæld haft en rigtig god sæson og ligger i den gode ende af tabellen med håb om en plads i Superfinalen. Men en række skader blandt kørerne har betydet, at de to seneste matcher er endt med nederlag, og derfor kan en sejr i mindst en af de to resterende matcher blive afgørende for, at pladsen i Top 4 bevares.

Dermed er der lagt op til en match, hvor Team Fjelsted skal og må  tage sejren, når Slangerup onsdag den 19. august kommer på besøg til returopgør i årets sidste Ligamatch på Fjelsted Speedwaycenter.

Og det kan godt gå hen og blive et endda rigtig spændende opgør, for ganske vist er Team Fjelsted favoritter til en sejr, og de vil gøre alt for at give deres fans en flot sæsonafslutning. Men de har ingen grund til at forvente, at Slangerup ikke vil give dem kamp til stregen – om ikke andet så for at hævne sig, så der er al mulig grund til at møde op på lægterne i Fjelsted og bakke op om Team Fjelsted!

team-fjelsted-19082015

I årets sidste hjemmebanematch består Team Fjelsted af Peter Kildemand (A), Nikolaj Busk Jakobsen (B), Patrick Hougaard (B), Joel Larsson (C) og Frederik Jakobsen (D)

 

Team Fjelsted er fortsat ramt af skader og må således endnu en gang stille uden Nicolas Covatti, og hans stærke afløser i sidste uges udebanematch mod Holstebro, Daniel Kaczmarek, er optaget af matcher i Polen. Derfor har holdleder Morten Svendsen igen-igen måttet på jagt efter en C-kører, og det bliver denne gang svenske Joel Larsson, som trækker i Fjelsted-vest nr. 4.
Joel Larsson kører til daglig i Sverige for Västervik i Allsvenskan og for Dackarna i Elitserien, men har i tidligere sæsoner kørt i Den Danske Speedway Liga for Grindsted.

Til gengæld har holdkaptajn Peter Kildemand meldt sig klar igen, og udover ham er både Nikolaj Busk Jakobsen, Patrick Hougaard og Frederik Jakobsen på plads og parat til endnu en sejr over Slangerup.

OPDATERING
Under en match i Sverige tirsdag blev det desværre konstateret, at Peter Kildemand stadig har problemer med sin hånd, og han har derfor med dyb beklagelse måttet melde afbud til onsdagens match i Fjelsted. Som erstatning har holdlederen indkaldt polske Patryk Dudek.

Dermed bliver holdopstillingen:

Team Fjelsted     Slangerup Speedway Klub
1. Patryk Dudek (A) 1. Mikkel Michelsen (B)
2. Nikolaj Busk Jakobsen (B) 2. Kenneth Kruse Hansen (B)
3. Patrick Hougaard (B) 3. Leon Madsen (A)
4. Joel Larsson (C) 4. Andreas Lyager (D)
5. Frederik Jakobsen (D) 5. Kenni Nissen (C)

Matchen køres onsdag den 19. august kl. 18.30 på Fjelsted Speedwaycenter,
og der er selvfølgelig pølser på grillen og øl og sodavand på køl
– samt udsigt til flot sommervejr til sæsonens sidste hjemmebanematch.