Sidste match før ferien: Fjelsted vs Grindsted

Sidste match før ferien: Fjelsted vs Grindsted

Sidste match før ferien:
Fjelsted vs Grindsted

Der er lagt op til alle tiders sommerferieoplevelse, når fem Team Fjelsted-kørere i absolut topform tager imod  Grindsted til en match om både en sejr og et bonuspoint.

team-collage

Peter Kildemand, Patrick Hougaard, Ulrich Østergård, Nicolas Covatti og Frederik Jakobsen står klar til at hente sæsonens første bonuspoint. (Fotos: John L. Hansen)

Det var på et hængende hår, at Team Fjelsted fik en sejr med sig hjem, da de den 20. maj besøgte Grindsted Speedway Klub, som i matchens sidste sekunder måtte vinke farvel til noget, som ellers ligende en sikker sejr og i stedet måtte se sig besejret med bare to points.
Dermed er der lagt op til en hård kamp, når Grindsted onsdag den 8. juli kommer på genvisit i Fjelsted, hvor der udover de sædvanlig to matchpoint også står et bonuspoint på spil, for Grindsted tørster selvfølgelig efter hævn og har hårdt brug for alle de points, de kan skrabe sammen, og Team Fjelsted er opsat på endnu en gang at vise deres hjemmepublikum hvad de duer til og i tilgift sætte sæsonens første bonuspoint ind på kontoen, før de holder sommerpause.

Der er med andre ord udsigt til endnu en publikumsoplevelse af de helt store på Fjelsted Speedwaycenter, og Team Fjelsted stiller med fem kørere i absolut topform.

Der er udskiftning på to af Team Fjelsteds pladser i forhold til udebanematchen mod Grindsted, idet holdleder Morten Svendsen denne gang lader Nikolaj Busk Jakobsen og Patrick Hansen sidde over til fordel for Ulrich Østeergaard og Frederik Jakobsen. Holdkaptajn Peter Kildemand står selvfølgelig igen i spidsen for holdet, og sammen med ham kan publikum glæde sig til et gensyn Patrick Hougaard og Nicolas Covatti, som også begge var på banen i Grindsted.

team-fjelsted-08072015

Team Fjelsted stiller med et superhold i den sidste match før sommerferien: Peter Kildemand, Ulrich Østergård, Patrick Hougaard, Nicolas Covatti og Frederik Jakobsen

Også Grindsted har et par ændringer på holdet i forhold til deres første møde med Team Fjelsted. Udover Michael Jepsen Jensen, Krystian Pieszczek og Emil Grøndal består holdet således denne gang af C-køreren Nike Lunna og et navn, som i sidste sæson gjorde sig rigtig fordelagtigt bemærket i Fjelsted, nemlig Mirosław Jabłoński.

Dermed bliver holdopstillingen:

Team Fjelsted     Grindsted Speedway Klub
1. Peter Kildemand (A) 1. Michael Jepsen Jensen (A)
2. Ulrich Østergaard (B) 2. Mirosław Jabłoński (B)
3. Patrick Hougaard (B) 3. Krystian Pieszczek (B)
4. Nicolas Covatti (C) 4. Nike Lunna (C)
5. Frederik Jakobsen (D) 5. Emil Grøndal (D)

Matchen køres onsdag den 8. juli kl. 18.30 på Fjelsted Speedwaycenter