Sejr til Fjelsted efter en tæt match

Efter regnvejrsaflysningen i sidste uge lykkedes det at få gennemført matchen mod Holstebro i aften. Og sikke en dejlig sommeraften!
Nikolaj Busk Jakobsen og Frederik Jakobsen åbnede matchen med en godkendt 4-2 sejr over gæsternes Ulrich Østergaard og Kasper Lykke Nielsen. I øvrigt et dejligt gensyn med “vores” Ulle, som altså nu huserer i det Nordjyske. I heat 2 måtte vi finde os i, at Lasse Bjerre snuppede heatsejren foran Peter Kildemand – og heat 3 bød på dejligt gensyn med Anders Thomsen i Fjelsted-farverne. Han debuterede med en heatsejr, skarpt forfulgt at Frederik Jakobsen, der høstede 2 point. I heat 4 måtte Nikolaj Busk en tur af cyklen i første sving, hvilket medførte en omstart med alle fire kørere og et 3-3 resultat. Heat 6 bød på særdeles god speedway, da Jonas B. Andersen i sving 1 fandt et overraskende hul forbi de øvrige kørere – og mod slutningen af heatet lykkedes det for vores kaptajn Kildemand at erobre andenpladsen da han overhalede netop Jonas B. Andersen få meter fra målstregen.
Vi holdt føringen, som dog blev mere og mere snæver som matchen skred frem – og efter Lasse Bjerre og Kasper Lykke Nielsens parløb til en 5-1’er i heat 13, var der – fuldstændig som i sidste hjemmematch mod Slangerup – blot 2 point til forskel inden aftenens sidste heat; 40-38 – og endnu engang måtte vi på tilskuerrækkerne stå med nerverne udenpå tøjet. Men Kildemand og Anders Thomsen gjorde arbejdet færdigt og kørte en fantastisk 5-1 sejr hjem i heat 14, og med resultatet 45-39 kunne Team Fjelsted og Supporterne glæde sig over endnu en vellykket aften.
Vi ses på onsdag igen kl.18.30.