Så skal Holsted-tigrene pelses!

Så skal Holsted-tigrene pelses!

Holsted-tigrene skal pelses!

Der er lagt op til årets helt store speedway-brag, når et Team Fjelsted i topform på onsdag tager imod de regerende Danmarksmestre, Holsted Tigers. Gæsterne møder med Nicki Pedersen i spidsen og hjemmeholdet selvfølgelig med Peter Kildemand
– og så bliver der Ligadebut for Frederik Jakobsen.

covatti-busk_0195

Nicolas Covatti (rød), Nikolaj Busk Jakobsen (blå) og resten af Team Fjelsted står klar til at give Holsted Tigers samme behandling som Region Varde og sende dem hjem med et nederlag (Foto: © John L. Hansen)

Hvordan man end vender og drejer det, er det årlige møde mellem Team Fjelsted og Holsted Tigers en af sæsonens allermest spændende begivenheder på Fjelsted Speedwaycenter, og Liga-matchen onsdag den 24. juni bliver med garanti ingen undtagelse, for når der står Fjelsted vs Holsted på programmet, er der garanti for en match, hvor der bliver gået til stålet.

Holsted sluttede sæsonen 2014 med at erobre Danmarksmesterskabet; men det skete først, efter at de havde indkasseret et nederlag i Fjelsted, og der er ingen tvivl om, at de vil kæmpe hårdt for at få oprejsning på onsdag.
Sandt at sige er det da også sket mere end én gang, at de er vendt hjem fra Fjelsted med en sejr; men om det så også lykkes for dem, er en helt anden snak. For de regerende Danmarksmestre har indtil videre ikke haft deres bedste sæson, og noget tyder på, at selvtilliden i Holsted-lejren begynder at smuldre, efter at de har tabt deres fire seneste matcher. Således valgte Tigrenes holdleder så sent som tirsdag eftermiddag at udskifte de oprindeligt annoncerede B-kørere Nicklas Porsing og Rasmus Jensen med de to polske kørere Robert Kosciecha og Dawid Lampart med henvisning til, at der var behov for at prøve noget nyt.
Holsted stiller dog fortsat med Nicki Pedersen som A-kører, og med Peter Kildemand i spidsen for Team Fjelsted er der derfor udsigt til en både tæt og spændende match.

Hos Team Fjelsted, som for øjeblikket kæmper med Esbjerg om Ligaens førsteplads, er optimismen til gengæld i top – ikke mindst oven på den forrygende sejr i sidste hjemmematch mod Region Varde:
– Jeg tror på en sejr, lyder det fra holdleder Morten Svendsen. Holsted plejer godt nok at stille med et godt hold, når de kommer her til, og det gør de også denne gang. Men jeg tror alligevel, vi kan gøre det, fortsætter han. Og hvis vi vinder på onsdag, vinder vi også resten af vores hjemmematcher i år!

I lyset af Team Fjelsteds seneste succeser har Morten da heller ikke fundet anledning til de store ændringer i holdopstillingen. – Og dog. En enkelt kører vil nok betragte ugens holdopstilling som skelsættende anderledes.
Onsdagens match giver nemlig sæsondebut til Frederik Jakobsen,  som dermed samtidig skal på banen i sin karrieres første Liga-match.

Frederik har fået en flot start i sin første sæson i 500cc klasssen, hvor han har været fast mand på Fjelsteds 1. divisionshold og desuden har plads på U19-landsholdet, som i sidste uge besejrede det svenske landshold hele to gange.
Dagen efter deltog både han og Team Fjelsteds anden D-kører, Patrick Hansen, i øvrigt i Fritte Cup semifinalerne i Holstebro, hvor de begge kvalificerede sig til finalerne.

team-fjelsted-24062015

I onsdagens match mod Holsted Tigers er der ganvalg til Peter Kildemand, Nikolaj Busk Jakobsen, Patrick Hougaard og Nicolas Covatti, som alle var på holdet i Team Fjelsteds sejr over Region Varde for to uger siden, mens Frederik Jakobsen får sin Ligadebut som holdets D-kører.

Holdopstillingen bliver efter Holsteds seneste ændringer:

Team Fjelsted     Holsted Tigers
1. Peter Kildemand (A)  1. Nicki Pedersen (A)
2. Nikolaj Busk Jakobsen (B)  2. Robert Kosciecha (B)
3. Patrick Hougaard (B)  3. Dawid Lampart (B)
4. Nicolas Covatti (C)  4. Josef Franc (C)
5. Frederik Jakobsen (D)  5. Sam Jensen (D)

Matchen køres onsdag den 24. juni kl. 18.30 på Fjelsted Speedwaycenter.

Juni måned har som bekendt været aflyst på grund af tekniske problemer, og DMI har derfor valgt at genudsende marts. Nu er fejlen imidlertid fundet, og Meteorologerne lover derfor at stå klar med varmt og solrigt midsommervejr, når Holsted-tigrene kommer på besøg på onsdag.
Team Fjelsted er klar til at give gæsterne en varm velkomst og gøre matchen til en rigtig publikumsoplevelse – og kioskpersonalet står selvfølgelig parat med pølser på grillen og øl og vand i køleskabet 🙂