Returopgør mod Munkebo

Returopgør mod Munkebo

Returopgør mod Munkebo
med ny holdopstilling

På onsdag kører Team Fjelsted anden omgang af det fynske topopgør mod Munkebo, som denne gang har hjemmebanefordelen. Fjelsted har til gengæld Peter Kildemand, men desværre på tilskuerpladserne….

Ganske vist måtte Munkebo Scorpions indkassere et otte points nederlag, da de besøgte Fjelsted tidligere på sæsonen; men dermed er der ingen forhåndsgaranti for et lige så godt resultat, når Team Fjelsted onsdag den 12. august sætter kursen mod Munkebo for at køre returmatch. For dels har banen i Munkebo aldrig været Fjelstedkørernes livret, og dels har skorpionerne gjort det rigtig godt i første del af sæsonen.

Holdleder Morten Svendsen var da heller ikke i tvivl om, at Munkebo var storfavoritter på hjemmebane, da han i søndags offentliggjorde onsdagens holdopstilling:
– Det bliver en sindssygt svær udematch, lød hans forudsigelse. Men med Munkebo i favorit-rollen er der ingen forventninger til os, og dermed kan vi køre frit, og så håber vi, vi kan overraske.

team-fjelsted-14082015

Der er sket flere ændringer i Team Fjelsteds holdopstilling, siden vi offentliggjorde den i søndags, og holdet i onsdagens match ser nu således ud: Troy Batchelor (A), Nikolaj Busk Jakobsen (B), Patrick Hougaard (B), Frederik Jakobsen (D) og Patrick Hansen (D).

En af de kørere, Morten på det tidspunkt satte sin lid til, var selvfølgelig Peter Kildemand, som oven på sin sejr i lørdagens Grand Prix nærmest syntes at kunne gå på vandet og Morten Svendsen havde da også håb om, at holdkaptajnen ville komme til at spille en afgørende rolle i returmatchen mod Munkebo.
Tirsdag blev det imidlertid klart, at Peter Kildemand er tvunget til at holde en uges pause på grund af stærke smerter i højre hånd og albue, og da også Cameron Heeps, som i første omgang var indsat som erstatning for Nico Covatti, måtte melde forfald, fik Team Fjelsteds holdleder endnu en gang en travl dag med at finde afløsere.
Det lykkedes heldigvis, og ved onsdagens match bliver det derfor den australske Grand Prix-kører Troy Batchelor, som indtager pladsen som A-kører. Nikolaj Busk Jakobsen og Patrick Hougaard trækker som oprinmdelig planlagt i vest nr. 2 og 3, mens de to sidste pladser på holdet tilfalder D-kørerne Frederik Jakobsen og Patrick Hansen.

Dermed bliver holdopstillingen:

Munkebo Scorpions     Team Fjelsted
1. Hans Andersen (A) 1. Troy Batchelor (A)
2. Timo Lahti (B) 2. Nikolaj Busk Jakobsen (B)
3. Danny King (B) 3. Patrick Hougaard (B)
4. Anders Thomsen (C) 4. Frederik Jakobsen (D)
5. Jason Jørgensen (D) 5. Patrick Hansen (D)

Matchen køres onsdag den 12. august kl. 18.30 på
Munkebo Speedway Center, Garbækstoften 20, 5330 Munkebo