Regn stoppede sæsonstarten mod Region Varde

Mange havde med spænding set frem til Team Fjelsteds sæsonstart på hjemmebane onsdag aften. Og derfor var ærgrelsen da også stor, da matchen måtte afblæses efter blot to heat på grund af de store mængder vand, der den sidste 1,5 time inden matchstart faldt over det vestfynske område. Hele dagen havde der kun været meget lidt finregn, som til sidst gav matchen en uønsket drejning.

Trods en ihærdig indsats fra klubbens banefolk, forblev banen for risikabel for kørerne, og efter nogen snak frem og tilbage om banens tilstand, to styrt og yderligere banetjeneste blev beslutningen om at udskyde matchen taget.
Det startede ellers ganske fint da Peter Kildemand lagde sig suverænt i spidsen i første heat og sikrede Team Fjelsted tre point. Gæsterme fra Region Varde fulgte dog pænt med og med 2 point til Sam Masters og et enkelt til Mads Korneliussen, begyndte matchen uafgjort.
Heat 2 var anderledes dramatisk, da først Vardes Mikkel B. Andersen styrtede og derfor blev udelukket fra omstarten. Efterfølgende var det Frederik Jakobsens tur til at ramme slaggerne – og med Mikkel Bech på førstepladsen og Patrick Hougaard som nr. 2, lyste en lille 6-5 føring til gæsterne på pointtavlen, da de våde og kolde – men standhaftige – tilskuere fik beskeden om at matchen måtte udskydes.
Det er altid dybt frustrerende for alle, når en match må aflyses, men når det er den første match i sæsonen, er det hele bare endnu værre.
Vi havde ligesom publikum glædet os helt vildt til i aften. Endelig skulle vi i gang. Men sådan ville vejrguderne det desværre ikke.