Peter Kildemand vandt GP i Horsens

Peter Kildemand vandt GP i Horsens

Peter Kildemand vandt Grand Prix i Horsens

I en forrygende semifinale og en lige så forrygende finale sikrede Fjelsteds topkører sig karriens første danske Grand Prix sejr og rykkede op på en samlet tovteplads

HOR_238

Peter Kildemand vandt sin første danske Grand Prix sejr i Horsens. (Foto: © Michael Schmidt)

Der var jubel blandt Peter Kildemands mange tilrejsende fans, da Fjelsteds stjernekører startede sin deltagelse i lørdagens danske Grand Prix i Horsens med en flot heatsejr foran Tai Woffinden, Michael Jepsen Jensen og Niels-Kristian Iversen i dagens andet heat; men det skal indrømmes, at begejstringen blev iblandet en god portion betænkelighed i løbet af de følgende ti heats, hvor Peter blev noteret for dels en sidsteplads og dels en udelukkelse og dermed stadig kun tre point efter tre kørte heats.

En ny heatsejr i heat 13 bragte imidlertid optimismen tilbage, og da Peter derefter rundede sine ordinære heats af med en andenplads i heats 18, havde han også sikret sig en plads i dagens anden semifinale, og håbet om at se ham i finalen eller måske endda på podiet var igen tændt.
Det blev til en hel del mere end det…

HOR_213

Peter Kildemand (hvid) vinder sin semifinale foran Michael Jepsen Jensen (blå), Jason Doyle (rød) og Nicki Pedersen (gul). (Foto: © Michael Schmidt)

I semifinalen leverede Peter Kildemand således et par flotte overhalinger som sikrede ham en sejr over Michael Jepsen Jensen, Jason Doyle og Nicki Pedersen, og han fortsatte stilen, da han i finalen tog starten og for øjene af en tætpakket CASA Arena vandt dert danske Speedway Grand Prix 2015 med Matej Zagar på andenpladsen og Michael Jepsen Jensen som tredje mand på podiet.

HOR_223

Peter Kildemand vinder SGP i Horsens foran Matej Zagar og Michael Jepsen Jensen. (Foto: © Michael Schmidt)

Men sejren rykkede Peter Kildemand op på tolvtepladsen i den samlede stilling og er demed et godt stykke nærmere på en plads i næste års Grand Prix-serie.

Vi ønsker selvfølgelig Team Fjelsteds holdkaptajn rigtig hjertelig tillykke med den flotte præstation – og held og lykke i de kommende GP-matcher.