Patrick Hougaard trækker i Fjelsted-vesten

Årets overraskelse i Team Fjelsteds bruttotrup:

Patrick Hougaard
trækker i Fjelsted-vesten

Efter 11 sæsoner i Superligaen med så godt som fast base i Holsted
slutter Patrick Hougaard sig i 2015 til Team Fjelsted.

patrick-hougaard-coll

Med 11 ligasæsoner bag sig, bliver Patrick Hougaard et af bruttotruppens trumfkort, når han i 2015 trækker i Fjelsted-vesten. (Foto: John L. Hansen)

Sommetider kan det være svært at holde på en hemmelighed, især da når det er en glædelig en af slagsen, og der er ingen tvivl om, at den lille, sluttede kreds, som har kendt til de seneste ugers kontraktforhandlinger mellem Team Fjelsted og Patrick Hougaard, har måttet kæmpe voldsomt for at holde tand for tunge.
Nu er hemmelighedskræmmeriet imidlertid forbi, og vi kan med glæde afsløre, at Patrick Hougaard har skrevet kontrakt med Team Fjelsted for sæsonen 2015.

Den 25 årige kører har været et stærkt navn i dansk speedway, lige siden han i en næsten glemt fortid debuterede i mikroklassen i sin fødeby Fredericia, og han har op gennem sin karriere vundet adskillige mesterskaber i de forskellige klasser både herhjemme og internationalt, lige som han har været medlem af det danske landshold i flere omgange.
Allerede i som 15-årig debuterede Patrick Hougaard i 2004 i Superligaen, og han har dermed 11 ligasæsoner bag sig. Bortset fra af to korte afstikkere til hhv. Vojens og barndomsklubben Fredericia har han i hele sin tid som ligakører haft sin faste base i Holsted, hvor han har været med til at køre fem danske mesterskaber hjem, og nyheden om hans kontrakt med Team Fjelsted vil derfor sandsynligvis komme som en overraskelse for mange speedway-fans, som har vænnet sig til at betragte ham som inkarneret jyde.

Heller ikke holdleder Morten Svendsen ville på forhånd have regnet det for muligt at trække Patrick Hougaard til Fjelsted, og han blev derfor glædeligt overrasket, da Patrick selv stak en forsigtig føler ud og tilmed tilkendegav, at han var meget begejstret for banen i Fjelsted.

– Det er jo min opgave at blande kortene og både tilgodese udviklingen på langt sig ved at knytte nye, unge kørere til holdet og samtidig sikre succesen her og nu ved at have stærke og erfarne kørere, siger holdlederen. Så jeg ville jo være noget nær idiot, hvis jeg ikke greb chancen, når en kører af Patrick Hougaards klasse tilbød sig.
– Og når han så oven i købet synes godt om at køre på vores bane, er der ikke meget at betænke sig på, for det er jo ikke alle kørere, som deler det synspunkt, siger Morten videre og tilføjer, at han selvfølgelig også havde Patricks score ved Holsteds seneste besøg her (19+2 point) i frisk erindring.

Alt i alt er det en tilfreds holdleder, som slipper nyheden om den seneste tilvækst til næste sæsons bruttotrup løs:
– Patrick er både en meget sympatisk fyr og en vanvittigt seriøs kører, som har styr på både sit grej og sin karriere. Så jeg glæder mig meget over at have fået ham med på holdet, slutter Morten Svendsen.

Udover Team Fjelsted skal Patrick Hougaard i 2015 køre for Bydgoszcz i den polske I Liga samt for svenske Vargarna.
Vi byder ham rigtig hjertelig velkommen til Fjelsted.