Patrick Hougaard forlænger for to år

Patrick Hougaard forlænger for to år

Første kontrakt for 2016 på plads: Patrick Hougaard forlænger med Team Fjelsted for to år

Kontraktforhandlingerne for Team Fjelsteds bruttotrup 2016 er i fuld gang, og hen over vinteren præsenterer vi den kommende sæsons Team Fjelsted-kørere.

hougaard_1839

Patrick Hougaard har været en stor gevinst for Team Fjelsted i sin første sæson, og vi kan glæde os til også at se ham i Fjelsted-vesten fremover, for han har skrevet kontrakt med Team Fjelsted for både 2016 og 2017. (Foto: © John L. Hansen)

Det kom som ikke så lidt af en overraskelse for den danske speedwayverden, da Team Fjelsted sidste vinter skrev kontrakt med en kører, som i de flestes øjne var uløseligt forbundet med Holsted Speedway Klub. Patrick Hougaard, som det drejede sig om, har nemlig haft sin faste base hos Tigrene, lige siden han som femtenårig debuterede i Den Danske Speedway Liga i 2004, selv om det er blevet til et par gæsteoptrædener for andre klubber undervejs. Begge gange er han imidlertid hurtigt vendt tilbage til Holsted, og der var da også adskillige, som spåede, at det samme ville ske for ham efter et år i Fjelsted-vesten.

Det skulle imidlertid vise sig at gå en hel del anderledes. Patrick blev hurtigt et værdsat medlem af Team Fjelsteds bruttotrup, og da superfinalen var kørt, kunne han se tilbage på en sæson, hvor han som den eneste af truppen havde været på banen i samtlige af årets matcher – oven i købet med en score, som i høj grad bidrog til årets sølvmedaljer.
Dermed har Team Fjelsted haft god grund til at være tilfreds med sin nye kører, og tilsyneladende har tilfredsheden været gensidig, for her ved udgangen af oktober kan holdleder Morten Svendsen afsløre, at Patrick Hougaard har forlænget sin kontrakt med Team Fjelsted ikke bare for den kommende sæson, men også for sæsonen 2017.

Patrick Hougaard kører for Team Fjelsted i de to kommende sæsoner. (Foto: © John L. Hansen)

Det er en ovenud tilfreds holdleder, som kommenterer den første af kontrakterne for den kommende sæson:
– Patrick Hougaard har virkelig været en god mand for holdet, udtaler han og understreger, at han i den forbindelse ikke kun tænker på Patricks stabile indsats i den forløbne sæson.
– Først og fremmest er Patrick Hougaard en dybt professionel speedwaykører, som virkelig ved, hvad det drejer sig om, og han stiller store forventninger til holdet inklusive mig selv, uddyber Morten Svendsen.
– Dermed har han været med til at ruske op i en hel del ting og lært os andre, at vi ikke nødvendigvis behøver at gøre tingene “sådan som vi altid plejer at gøre”.
– Samtidig er han en rar fyr at omgås. Og så er han forresten en god strateg, som jeg har lært rigtig meget af, tilføjer holdlederen.

– Så alt i alt er jeg meget begejstret for, at vi får lov at beholde Patrick Hougaard på holdet i de kommende to år.
– Og det gør  ikke min begejstring mindre, at jeg ved, at flertallet af de danske klubber har gjort ihærdige forsøg på at få fat i ham. For på den baggrund føles det selvfølgelig ekstra rart, at han foretrækker at blive i Fjelsted, slutter Morten Svendsen.