Nederlag til Team Fjelsted

Man skulle mene, at vores chancer i aftenens match mod Holsted Tigers var bedret en smule når de var uden Nicki blandt kørerne. Men med en absolut værdig erstatning i Krzysztof Buczkowski, et generelt godt kørende hold – og en uheldig aften for os – var der desværre ikke meget at stille op.
Allerede ved starten af aftenens første heat måtte en lidt for ivrig Frederik Jakobsen tildeles 20 meters handicap efter en tyvstart, som samtidig gav Holsteds Rasmus Jensen en flyvende start på aftenen, da han blev smidt af sin stejlende cykel. Mens Frederik ikke indhentede de øvrige tre kørere, sørgede Nikolaj Busk for en godkendt andenplads til at starte aftenen på. I heat tre var det Anders Thomsen, der var uheldig; Han lagde sig i front fra starten, men måtte udgå af heatet i slutningen af sidste omgang. Øv, altså! Heat fire blev skæbnesvangert for stakkels Nikolaj Busk, der efter et voldsomt styrt sammen med Holsteds Krzysztof Buczkowski mellem sving 1 og 2 pådrog sig en skulder der var gået helt ud af led.Han blev udelukket fra omstarten og selvom stævnelægen flere gange forsøgte, at sætte Nikolajs skulder på plads og det lykkesdes til sidst, var Nikolaj ikke i stand til at sætte sig op på sin cykel igen. Smerterne var trods alt for store.
Kildemand vandt imidlertid omstarten efter kørsel i topklasse. Heat seks gav for alvor publikum og supportere forhåbninger om, at matchen måske kunne vindes, da Anders Thomsen og Kaptajn Kildemand leverede en af aftenens bedste opvisninger i klassespeedway og med en 5-1’er bragte os lige i hælene på det førende Holsted-hold. 17-19 – alt kunne stadig ske.
Men derefter gik det stort set kun ned ad bakke. Ud over Frederik Jakobsens suveræne Joker-kørsel til max point i heat 11 og Christian Thaysens andenplads i samme heat, var der ikke meget mere at flage for i aften. Med stillingen 33-36 efter netop heat 11 var der dog fortsat håb – men det forsvandt fuldstændig da Holsted sikrede en 5-1 sejr i heat 12.
48-39 lød det nedslående slutresultat.

Men bare vent; vi kommer stærkt igen, hvis ellers Svendsen snart har flere kørere at tage af, med de efterhånden mange skadervi har inkasseret i denne sæson.

Sidste match inden ferien er Grindsted vs Team Fjelsted på onsdag d.28.juni kl.18.30. Er sikker på kørerne vil elske at få opbakning i det jyske.

PS. Nikolaj har det efter omstændighederne godt og vil i morgen få tjekket at der ikke er sket skade i og omkring skulderen af alvorligere karakter .