Næste stop Grindsted

Næste stop Grindsted

Der venter en spændende match, når Team Fjelsted på onsdag sætter kursen mod Grindsted, for hjemmeholdet er ramt af skader og afbud og må stille med nye kørere

fuld_banner_racer

I matchen mod Grindsted stiller Team Fjelsted med Peter Kildemand (A), Nikolaj Busk Jakobsen (B), Patrick Hougaard (B), Nicolas Covatti (C) og Patrick Hansen (D).

Det er ingen hemmelighed, at banen på Billund Kommunes Speedwaycenter af mange betragtes som lidt af en teknisk udfordring for andre end lokalkendte, og Team Fjelsteds holdleder Morten Svendsen omtaler den da også med passende respekt forud for Team Fjelsteds besøg i Grindsted onsdag den 20. maj:
– Det er en svær bane, og Grindsted ser ud til at have et hold, som er klart bedre end tidligere, indrømmer han. Men selvfølgelig har vi da en chance for at vinde, hvis alle kører op til deres bedste.

Morten har sammensat et hold, som minder stærkt om om opstillingen i sidste uges hjemmebanematch, og der er således genvalg til både Peter Kildemand, Patrick Hougaard, Nicolas Covatti og Patrick Hougaard, mens Ulrich Østergaard denne gang må sidde over til fordel for Nikolaj Busk Jakobsen.
– Når man har en bruttotrup med tre stærke B-kørere, må en af dem jo nødvendigvis sidde over af og til, forklarer holdlederen. Og mens Ulrich Østergaarrd og Patrick Hougaard har været på holdet i alle sæsonens tre første matcher, har Nikolaj kun kørt en enkelt match. Så nu må det være hans tur til at komme ud og køre, og han plejer oven i købet at klare sig rigtig godt i Grindsted.

Mens Fjelsteds holdleder således har haft den luksus at kunne fravælge en stærk kører, ser det anderledes ud i Grindsted-lejren, hvor holdleder Johnny Hvidtfeldt har været tvunget til at hente to nye kørere ind på holdet, efter at B-køreren Miroslaw Jablonski brækkede et ben under sidste onsdags match, mens C-køreren Krystian Rempala er optaget af en match i Polen.
I deres sted kommer Team Fjelsted til at møde Krystian Pieszek og Lasse Frederiksen, som begge får sæsondebut. Dermed kan det blive ekstra svært at spå om matchens udfald – ikke mindst hvis kørernes placering på holdet svarer til den offentliggjorte opstilling:

Grindsted Speedway Klub     Team Fjelsted
1. Michael Jepsen Jensen (A) 1. Peter Kildemand (A)
2. Lasse Frederiksen (C) 2. Nikolaj Busk Jakobsen (B)
3. Krystian Pieszczek (B) 3. Patrick Hougaard (B)
4. Emil Grøndal (D) 4. Nicolas Covatti (C)
5. Johannes Kikkenborg (B) 5. Patrick Hansen (D)

Matchen køres på Billund Kommunes Speedwaycenter, Blåbjergvej 1, 7200 Grindsted
onsdag d. 20. maj, kl. 18.30