Lebedevs og Tungate til Fjelsted

Lebedevs og Tungate til Fjelsted

Bruttotruppen 2016: Andžejs Ļebedevs og Rohan Tungate til Fjelsted i 2016

To spændende kørere fra hver sin ende af Verden bliver sæsonens internationale islæt i Team Fjelsteds B-gruppe

rohan_tungate

Den nykårede Sydaustralske mester Rohan Tungate bliver den ene af Team Fjelsteds to udenlandske B-kørere i 2016.

Den nykårede Sydaustralske mester Rohan Tungate bliver den ene af Team Fjelsteds to udenlandske B-kørere i 2016.

Julen nærmer sig, og de fleste af os har travlt med at købe de sidste julegaver og få dem på plads under træet. Det gælder ikke mindst Team Fjelsteds holdleder Morten Svendsen, som i den grad har haft gang i indkøbene, at han i denne uge kan præsentere hele to nye B-kørere til bruttotruppen 2016.

Første navn på listen er den 25-årige australske kører Rohan Tungate, som siden 2012 har været fast tilknyttet Ipswich i den engelske Premier League, men i den kommende sæson skal køre for Somerset, og som i sit hjemland for blot en uge siden erobrede titlen som individuel Sydaustralsk mester. Herhjemme stod Tungate i 2015 i Slangerups bruttotrup, men vi har endnu til gode at se ham på banen i Den Danske Speedway Liga.

lebedevs2

Andžejs Ļebedevs bliver den første lettiske kører i Team Fjelsteds bruttotrup.

.

Ugens andet nye navn i bruttotruppen bliver den 21-årige lettiske landsholdskører Andžejs Ļebedevs, som fra mange sider betegnes som en at sit hjemlands mest lovende kørere med fast base hos Lokomotiv Daugavpils, som også er hans klub i den polske 1. Liga.

Herhjemme har vi set Andžejs Ļebedevs køre for Holsted i den seneste sæson, lige som han var blandt deltagerne i U21 VM i Silkeborg i 2015. I 2016 skal Andžejs Ļebedevs udover at køre for Team Fjelsted fortsat køre for Lokomotiv Daugavpils samt for Ikaros Smederna i den svenske Elitserien.

– Det er to meget forskellige kørere, så de giver os en rigtig god bredde på holdet, lyder Morten Svendsens kommentar.

– Generelt er denne sæsons B-kørere meget jævnbyrdige, uddyber holdlederen. Ingen skiller sig for alvor ud som meget stærkere end alle de øvrige. Det giver os mulighed for at vælge to kørere med hver sin kørestil uden at gå på kompromis, og dermed får vi mulighed for at vælge en kører, som passer til de forskellige baner.

– Så alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med de seneste to kontrakter, slutter Morten Svendsen.