Kildemand på podiet i Cardiff

Kildemand på podiet i Cardiff

Peter Kildemand beviste endnu en gang, at han hører til i verdenseliten, da han sluttede med en flot tredjeplads ved lørdagens Grand Prix i Cardiff, hvor Niels Kristian Iversen kom øverst på podiet, mens Chris Holder besatte andenpladsen og Tai Woffinden måtte se sig hensat til fjerdepladsen.

top3-gp-cardiff-2015

Peter Kildemand sluttede sit første Grand Prix i denne sæson med en flot tredjeplads efter Niels Kristian Iversen og Chris Holder. (Foto: Jarek Pabijan)

Med lørdagens resultat har Peter Kildemand præsteret det usædvanlige at komme i finalen i alle de tre Grand Prixer, han indtil videre har deltaget i og at slutte to af dem med en podieplads, og der er håb om flere.

Som bekendt er Peter nemlig fast reserve i dette års Grand Prix-serie, og ved matchen i Cardiff var han indsat som erstatning for Jaroslaw Hampel, som ude med en langvarig skade. Dermed er der udsigt til, at Peter kommer til at deltage i flere af årets Grand Prixer, og hvis han holder stilen, har han rigtig gode muligheder for at køre sig i top 8 og dermed sikre sig en fast plads i GP 2016.

Vi siger tillyke med podiepladsen og ønsker Peter Kildermand held og lykke med hans deltagelse i det næste Grand Prix, som køres i Daugavpils om 14 dage.