Fredag gælder det Varde

Fredag gælder det Varde

Trods onsdagens flotte sæsonstart venter der ikke Team Fjelsted nogen nem opgave, når de fredag møder Region Varde på udebane uden A-kører.

team-fjelsted-08052015

Team Fjelsted må denne gang stille uden A-kører, og møder derfor Region Varde med de tra B-kørere Patrick Hougaard, Ulrich Østergaard og Nikolaj Busk Jakobsen. Derudover vender veteranen Henning Bager tilbage til Ligaen, og endelig er Nicki Barret (C) igen på holdet.

Team Fjelsted kom godt fra start i sæsonens åbningsmatch mod Slangerup; men det giver ingen garanti for et lige så godt resultat, når de allerede fredag aften sætter kursen mod vest for at møde Region Varde Elitesport i sæsonens anden udebanematch. Fredag køres der nemlig matcher i både den engelske Elite League og den polske Ekstraliga, hvilket forhindrer både Peter Kildemand og Adrian Miedzinski i at køre i Outrup, og holdet står dermed uden A-kører i fredagens match.

Istedet har holdleder Morten Svendsen valgt at sende alle bruttotruppens tre danske B-kørere på banen sammen med C-køreren Nicki Barret samt veteranen Henning Bager, som til daglig kører på 1. divisionsholdet, men er en særdeles erfaren Liga-kører fra tidligere sæsoner.
Dermed stiller Team Fjelsted ikke i sin aller stærkeste opstilling, og Morten erkender da også, at Region Varde på papiret er matchens favoritter.

Det giver dog ikke Fjelsted-fans grund til at hænge med ørerne, for det er før set, at tre så stærke B-kørere som Hougaard, Busk og Østergaard er vendt hjem med en sejr over et tilsyneladende stærkere hold.
– Det gode er, at vi kører uden nogen form for pres, siger holdlederen, og vi vil i hvert fald gøre vores yderste for endnu en sejr.

Holdopstillingen bliver:

Region Varde     Team Fjelsted
1. Mads Korneliussen (A) 1. Patrick Hougaard (B)
2. Max Fricke (B) 2. Nikolaj Busk Jakobsen (B)
3. Krzysztof Jablonski (B) 3. Ulrich Østergaard (B)
4. Jonas B. Andersen (C) 4. Henning Bager (D)
5. Tobias Thomsen (D) 5. Nicki Barrett (C)

Matchen køres fredag d. 8. maj kl. 19.00
på Varde Motor Arena, Hennevej 35, 6855 Outrup