FJELSTED SPEEDWAY KLUB

DET SKER PÅ FYN – SPEEDWAY I SÆRKLASSE

Det sker på Fyn: 49-årig gammel speedwaytradition

Med vores gamle speedwaytradition sørger Fjelsted Speedway Klub for, at ”det sker på Fyn”. Vi giver fynboerne muligheden for at starte til speedway i en traditionsrig speedwayklub, der ved, hvad det kræver at drive en god klub. Vi giver ydermere muligheden for at se speedway på eliteniveau, hvor du i selskab med familie, venner eller arbejdsrelationer kan få en aktivitets- og spændingsfyldt aften på Fjelsted Speedway Center.

Klubben råder over en minibane for 50cc- og 85cc-klasserne samt en 500cc bane til de voksne kørere.

Ønsker du at starte til speedway?

Går du og er uenig i udsagnet om, at ”det sker på Fyn”? I så fald kender du helt sikkert ikke til Fjelsted Speedway Klub og speedwayen som sportsgren. Hos Fjelsted Speedway Klub har vi siden 1973 dyrket speedway, og vi er fuldstændig bidt af det. Speedway er en særdeles intens sportsgren, og underholdningsmæssigt – både som kører og som tilskuer – er den helt fantastisk.

Ligger du inde med en lyst til at starte til speedway, er Fjelsted Speedway et godt sted at starte. Hos os favnes kørere ikke blot som kørere men som mennesker. Som den klub i verden, der lige nu har opfostret flest VM-vindere, formår kørere hos os tilmed at opnå imponerende resultater.

Fynboer; brug for, at der sker noget?

I form af Team Fjelsted er Fjelsted Speedway Klub repræsenteret i SpeedwayLigaen, som er den bedste række i Danmark. Som del af SpeedwayLigaen kan vi tilbyde dig og din familie, venner eller arbejdsrelationer en spændende og underholdende aften med intens speedway og god stemning. Billetpriserne for adgang til speedway på Fjelsted Speedway Center er 125 kroner for voksne og børn over 16 år. Der er gratis adgang for børn under 16 år, når de følger med en voksen.

Synes du ikke, det sker på Fyn, så råder vi dig til enten at starte til speedway eller tage ud og se det. Begge dele får blodet til at rulle lidt stærkere i årene. Hos Fjelsted Speedway Klub og Team Fjelsted lover vi, det sker på Fyn.