LIDT OM OS

FJELSTED SPEEDWAY KLUB

Lidt om Fjelsted Speedway Klub

Fjelsted Speedway Klub blev grundlagt i 1973 og har siden starten opfostret mange af de største stjerner i dansk speedway både på nationalt og internationalt plan.
Flere af dem har endda kørt sig til verdensmesterskaber, deriblandt Jan O. Pedersen og senest Nicki Pedersen.
Men også i ungdomsrækkerne har FSK gjort sig gældende med et Europamesterskab i 2003 til Klaus Jakobsen, et Verdensmesterskab i 2004 til Nicki Barrett, endnu et Verdensmesterskab i 2010 til Anders Thomsen og senest, i 2012, både et Europamesterskab og et Nordisk mesterskab til Frederik Jacobsen.
Faktisk er Fjelsted Speedway Klub den eneste klub i verden, som har fostret 4 verdensmestre.

FSK stiller i sæsonen 2013 med to hold i 1. og 3. division 50cc (børn i alderen 3-10 år), to hold i 1. og 3. division 80cc (unge fra 10 til 15 år) samt et hold i voksenklassen 500cc, Danmarksserien (den tidligere 1. division).
Og så er vi selvfølgelig igen i år med i superligaen med et hold.

Klubben råder over en minibane for 50cc- og 80cc-klasserne samt en 500cc bane til de voksne kørere.

HVEM ER VI I FSK

Du finder oplysninger om, hvem der sidder i bestyrelsen, hvem der er medlemmer af de forskellige udvalg, holdledere, baneansvarlig og meget mere ved at vælge “Organisation” i menuen eller via linket herunder.

TEAM FJELSTED APS

Team Fjelsted Aps varetager de professionelle aktiviteter i Fjelsted Speedway Klub.

VEDTÆGTER

Du kan downloade Fjelsted Speedway Klubs gældende vedtægter i pdf-format ved at klikke på linket herunder.

“STØTTEHJULET”

Støtteforeningen for Fjelsted Speedway Klub “Støttehjulet” har til formål at arrangere enkeltstående arrangementer af forskellig art, for fremskaffelse af kapital til sportslige formål i Fjelsted Speedway Klubs amatørafdeling.