FIRMAARRANGEMENT OG TEAMBULDING PÅ FYN: MIDDELFART, FREDERICIA, VESTFYN, ODENSE, KOLDING OG VEJLE

Firmaarrangement og teambulding på fyn og vestfyn eller i området omkring Middelfart, Fredericia, Odense, Kolding og Vejle? Gør det til en fornøjelse at skabe forretning med speedway

Hvis du står og skal arrangere årets firmaarrangement på Fyn, nærmere betegnet Middelfart på Vestfyn, tæt ved Frederica, Odense, Kolding og Vejle, så bør du overveje Fjelsted Speedway Klub. Her kan man forbinde forretning og fornøjelse med masser af fart, gode oplevelser, fællesskab og sjov.

Det er den bedste form for teambulding, at lave noget spændende og udfordrende sammen, hvor man samtidig kan netværke. Når man vælger at holde sit firmaarrangement i området omkring Fyn, i dette tilfælde Vestfyn, i nær afstand til Fredericia, Odense, Kolding og Vejle, så kan man ikke komme udenom denne mulighed.

Den gode beliggenhed ved Middelfart gør stedet oplagt, hvis man holder til i en af disse byer.

Fjelsted Speedway er et hit både hos dine forretningforbindelser, medarbejdere, kollegaer, venner og familie. Når først man har oplevet suset, duftet methanolen og mærket kraften fra maskinen i jorden samt farten, er det nemt at blive afhængig og man får lyst til at komme igen og igen. Man bliver aldrig for gammel til speedway!

Speedway for alle? Hold dit firmaarrangement og på Fyn, Vestfyn, hvis du kommer fra Middelfart, Fredericia, Odense, Kolding eller Vejle. Du kan også blive en del af Team Fjelsteds Erhvervsklub og på denne måde udbygge dit netværk samtidig med du oplever noget unikt

Er du til høj fart og spænding og har du lyst til at dele en unik og anderledes oplevelse med dine medarbejdere, kollegaer eller forretningsforbindelser, så er speedway lige sagen til jeres kommende firmaarrangement eller teambulding på Fyn eller i området omkring Middelfart og Vestfyn.

Men kommer du fra Fredericia, Odense, Kolding og Vejle er vi heller ikke længere væk en 30 minutter. Team Fjelsteds Erhvervsklub giver dig mulighed for at blive en del af et netværk, så du under uformelle rammer kan styrke dit firma og danne nye forretningsforbindelser i et forretningsmiljø med masser af potentiale.

Det er en platform, hvor fælles erhvervsmæssige interesser forenes om én ting: interessen for speedway. Her kan man nyde spændende matcher i et afslappet miljø. Der er flere muligheder for Erhvervsklub medlemskab, som betyder at du kan invitere kunder, venner, medarbejdere eller forretningsforbindelser med til speedway.

Er du Erhvervsklubmedlem er du hermed indenfor til VIP-arrangementerne med menuer samt alt andet inkluderet i forbindelse med et firmaarrangement på Vestfyn, Fyn, i Middelfart, Fredericia, Odense, Kolding eller Vejle. Vi står altid klar med et godt tilbud til dig og dit firma.

Kontakt os med det samme og hør nærmere om vores firmaarrangementer og teambulding på Fjelsted Speedway Center, tæt ved de større byer Middelfart, Frederica, Odense, Kolding og Vejle – det kan kun gå for langsomt!