Esbjerg får kamp til stregen

Esbjerg får kamp til stregen

Der er udsigt til en tæt match, når Team Fjelsted får besøg af Esbjerg Vikings i årets første ligamatch på Fjelsted Speedwaycenter; men holdlederen tror på, at Esbjerg er til at bide skeer med, og gæsterne får ikke lov at tage sejren uden kamp til sidste heat.

kildemand_7984

Peter Kildemand står i spidsen for et kampberedt Team Fjelsted, når Esbjerg kommer på besøg. (Foto: John L. Hansen)

Oven på en bragende succes og et lige så bragende nederlag i sæsonens to første udebanematcher er spændingen i top, når Team Fjelsted onsdag den 13. maj tager imod Esbjerg Vikings i sæsonens første hjemmebanematch.
Gæsterne er ikke kommet alt for godt fra start i dette års liga  og er sandsynligvis opsat på at hente årets første points i Fjelsted. Og for hjemmeholdet gælder det om at ryste fredagens oplevelser i Varde af sig, genfinde formen fra Slangerup og vise deres hjemmepublikum, hvem der er herrer i Fjelsted.

På det punkt er holdleder Morten Svendsen ikke i tvivl:
– Jeg kan selvfølgelig ikke garantere, at vi vinder matchen; men jeg kan garantere, at vi møder med en helt anden indstilling end i fredags, lover han. Vi er klar til at give den alt, hvad vi har, og publikum kan roligt regne med, at Fjelsted vil kæmpe til sidste heat!

– Det bliver sandsynligvis en tæt match, fortsætter holdlederen. Men jeg tror, at vi har lidt mere “kant”.
– Ikke mindst er Peter Kildemand tilbage på holdet og i forrygende form; men jeg tror også, at vores B-kørere kan være deres marginalt overlegne, uddyber Morten. Patrick Hougaard har gjort det godt i de to første matcher, og det samme gælder Ulrich, som jo også leverede nogle flotte præstationer i Fjelsted i sidste sæson. Så alt i alt mener jeg, at Esbjerg er til at bide skeer med.

Udover de allerede nævnte kørere er der også genvalg til Patrick Hansen, som dermed får sin første hjemmebanematch i Fjelsted, og endelig har Morten hentet en ny og spændende profil ind på holdet, idet Nicolas Covatti indtager pladsen som C-kører.
Nicolas Covatti er strengt taget argentiner, men kører på italiensk licens, bl.a. for Ipswich Witches i den engelske Premier League og KSM Krosno i den polske II Liga.

fuld_banner_racer

Team Fjelsted består i årets første hjemmebanematch af Peter Kildemand (A), Ulrich Østergaard (B), Patrick Hougaard (B), Nicolas Covatti (C) og Patrick Hansen (D).

Esbjerg havde oprindelig meddelt, at de ville stille i den traditionelle A-B-B-C-D-opstilling med Artem Laguta i spidsen. Tirsdag formiddag stod det imidlertid klart, at de ikke ville have en A-kører til rådighed, og gæsterne møder derfor med et hold bestående af de tre B-kørere Jurica Pavlic, Rene Bach og Mikkel Bech samt C-kørerne Michael Palm Toft og Kamil Pulczinski.

Den reviderede holdopstilling bliver:

Team Fjelsted     Esbjerg Vikings
1. Peter Kildemand (A) 1. Jurica Pavlic (B)
2. Ulrich Østergaard (B) 2. René Bach (B)
3. Patrick Hougaard (B) 3. Mikkel Bech (B)
4. Nicolas Covatti (C) 4. Michael Palm Toft (C)
5. Patrick Hansen (D) 5. Kamil Pulczinski (C)

Matchen køres onsdag den 13. maj. kl. 18.30 på Fjelsted Speedwaycenter