Bruttotruppen 2015

Bruttotruppen 2015

 Så er bruttotruppen på plads

De sidste kontrakter er forhandlet hjem, og vi har dermed den glæde at præsentere

 

teamfjelstedSelvfølgelig er det ikke den helt store overraskelse, når vi afslører medlemmerne af Team Fjelsteds kørere for den kommende sæson, for som noget nyt har vi hen over vinteren præsenteret kørerne her på forsiden, efterhånden som kontrakterne blev forhandlet på plads.
Eller rettere sagt: Vi har præsenteret de fleste af kørerne, for den opmærksomme læser har sikkert lagt mærke til, at der måtte blive tale om en usædvanligt lille bruttotrup denne gang, og at der manglede en back-up for både holdkaptajnen og den enlige C-kører.
Nogle har sikkert også undret sig over, at der udelukkende var danske navne på listen; men nu er også kontrakterne med de udenlandske kørere på plads og vi kan dermed præsentere alle de ti kørere, som udgør Team Fjelsteds bruttotrup for den kommende sæson.

For god ordens skyld kan vi samtidig afsløre, hvad alle sikkert for længst har gættet, nemlig at Team Fjelsteds holdleder også i 2015 hedder Morten Svendsen.

De nye navne i truppen er den polske A-kører Adrian Miedzinski, som også var medlem af bruttotruppen i 2014, men ikke nåede at komme på banen.
Derudover er det Somerset Rebels australske holdkaptajn, Josh Grajczonek, som er et hidtil ukendt navn i Fjelsted-sammenhæng, og som er kategoriseret som B-kører.
Og endelig er den spændende engelske kører Adam Roynon på holdet som C-kører, som han var det i 2014, og også hans debut i Fjelsted-vesten har vi endnu til gode.

Vi byder alle ti kørere velkommen til Team Fjelsted og glæder os til at se dem i aktion.

Som sædvanlig kan man læse mere om alle kørerne i Køreroversigten, og præsentationen af de syv danske kørere kan desuden læses under nyhederne.