Sæsonen starter i Slangerup

Sæsonen starter i Slangerup

Sæsonen starter i Slangerup

Onsdag aften tager Team Fjelsted hul på sæsonen 2015 med en udebanematch mod Slangerup og lover, at sjællænderne nok skal få kamp til stregen

team-fjelsted-06052015

I årets første match stiller Team Fjelsted med et stærkt hold bestående af Peter Kildemand (A), Ulrich Østergaard (B), Patrick Hougaard (B), Nicki Barrett (C) og Patrick Hansen (D).

Der er næppe noget dansk Liga-hold, som betragter den årlige udebanematch mod Slangerup som sæsonens letteste opgave, for i mange år har Slangerup Speedway Center været anset for en uindtagelig fæstning.
For nøjagtigt tre år siden rystede Team Fjelsted imidlertid “Fort Slangerup” i sin grundvold, da de som det første hold i syv år tildelte hjemmeholdet et nederlag, som oven i købet hørte til i den øverst ende af skalaen. Og den præstation er teamet mere end opsatte på at gentage, når de onsdag den 6. maj besøger Slangerup i sæsonens første DSL-match.

Holdleder Morten Svendsen ser lyst på mulighederne for at bryde et nyt hul i “Fortets” forsvarsværker:
– Det var os, der brød Fort Slangerup-forbandelsen, og jeg tror på, vi har en god chance for at vinde på onsdag, siger han med overbevisning i stemmen.

– Vi stiller med et godt hold, og flere af vores kørere kan godt lide Slangerups bane, fortsætter holdlederen, som utvivlsomt stadig husker Ulrich Østergaards forrygende indsats i de to holds sidste møde, hvor Team Fjelsted stillede i en  reduceret udgave og uden holdkaptajn, men ikke desto mindre fulgte sjællænderne til dørs.
Ulrich er ganske vist eneste genganger fra sidste års match; men til gengæld får han denne gang følgeskab af holdkaptajn Peter Kildemand og Patrick Hougaard samt af Nicki Barrett og Patrick Hansen, som begge tidligere har haft Slangerup som hjemmebane.
– Så vi har bestemt ikke tænkt os at lægge os ned på ryggen, og Slangerup skal nok få kamp til stregen, lover Morten Svendsen.

Holdopstillingen bliver:

Slangerup Speedway Klub    Team Fjelsted
1. Leon Madsen (A) 1. Peter Kildemand (A)
2. Kenneth Kruse Hansen (B) 2. Ulrich Østergaard (B)
3. Mikkel Michelsen (B) 3. Patrick Hougaard (B)
4. Jesper Søgaard (C) 4. Nicki Barrett (C)
5. Simon Nielsen (D) 5. Patrick Hansen (D)

Matchen køres onsdag d. 6. maj kl. 18.30
på Slangerup Speedway Center, Hørup Skovvej 5A, 3550 Slangerup