Nu skal arbejdet gøres færdigt!

Nu skal arbejdet gøres færdigt!

Onsdag sætter Team Fjelsted kursen mod Holsted for at hente de sidste points inden Superfinalen, og der er endnu en gang lagt op til et brag af en match.

team-fjelsted-26082015

I sæsonens allersidste match før Superfinalen består Team Fjelsted af Peter Kildemand (A), Nikolaj Busk Jakobsen (B), Patrick Hougaard (B), Daniel Kaczmarek (C) og Patrick Hansen (D).

Ganske vist har sidste års danske mestre, Holsted Tigers, for længst tabt chancen for at få lov at forsvare mesterskabet i dette års Superfinale; men ifølge de seneste udmeldinger fra “Tigergården” betyder det langtfra, at de har tænkt sig lægge sig ned, når Team Fjelsted onsdag den 26. august kommer på besøg for at køre deres sidste ordinære match i denne sæson.
Det er nok heller ikke sandsynligt, at Team Fjelsted kan finde på at sætte sig og klø tigerdyrene på maven, for her går planerne i retning af at vende hjem med en 100% sikker plads i finalen, hvilket kræver, at i det mindste det udestående bonuspoint kommer i hus, men selvfølgelig helst også de to matchpoint.

Eller som holdleder Morten Svendsen udtrykker det:
– Vi skal over og prøve at gøre arbejdet færdigt!

Team Fjelsted besejrede Holsted Tigers med ti point da de to hold mødtes på Fjelsted Speedwaycenter i juni; men holdlederen erkender, at det ikke nødvendigvis bliver lige så let at vinde returmatchen:
– Jeg tror det bliver tæt; men jeg har en god fornemmelse, og jeg tror på, at vi kan vinde, siger han.

Morten regner det for sikkert, at han denne gang kan stille med Peter Kildemand i spidsen for sit hold; men skulle der indtræffe noget uforudset, står Patryk Dudek parat til at træde til.
Også Nikolaj Busk Jakobsen er på plads og i storform oven på en veloverstået U21 VM-semifinale, hvor han med det danske landshold sikrede sig en plads i finalen i Australien.
Patrick Hougaard har sandsynligvis stadig adrenalinen pumpende i blodet efter en forrygende indsats ved fredagens DM, hvor han først i de allersidste sekunder måtte se en podieplads glide sig af hænde. Han er oven i købet den af holdet, som har den ubetinget største erfaring med banen i Holsted, og der er ingen tvivl om, at han vil kæmpe hårdt for en sejr.
Daniel Kaczmarek bliver holdets C-kører og får dermed sin anden match i Fjelsted-vesten, og Morten Svendsen har en fast tro på, at han vil gør det lige så godt i Hosted som i sin debutmatch for Team Fjelsted i Holstebro.
Og endelig er Patrick Hansen tilbage som D-kører, efter at han har siddet de seneste matcher over.

– Vi vil gøre vores bedste, og jeg tror på et godt resultat, siger Morten. Og en ting er helt sikker: Det bliver en fed match!

Holdopstillingen bliver:

Holsted Tigers     Team Fjelsted
1. Nicki Pedersen (A) 1. Peter Kildemand (A)
2. Rasmus Jensen (B) 2. Nikolaj Busk Jakobsen (B)
3. Dawid Lampart (B) 3. Patrick Hougaard (B)
4. Kasper Lykke Nielsen (C) 4. Daniel Kaczmarek (C)
5. Martin Steen Hansen (D) 5. Patrick Hansen (D)

Løbet køres onsdag den 26. august kl. 18.30
på Moldow Speedway Arena, Hedevejen 1, 6670 Holsted